Ez egy jól sikerült öt lisztes kenyér  — 0,7 l vízben az előző vekkert el mostam és ment hozzá 10 dkg fehér rozs -10 dkg durum liszt -10dkg tks búza  +  sík ér .– mikor meg kelt kapott 35dkg BL 80as lisztet és 35dkg rétes lisztet — össze állítás után a vekkert ki vettem és ment hozzá a 2dkg só 0,5 dl vízben fel oldva és egy kevés BL 80 as liszt — Alapos dagasztás után 15perc pihenő és a pihenő után megint alapos dagasztás és ment a szakajtóba kelni– Amikor a vekker csörgött akkor az elő melegített sütőbe ment a samott lapra sülni — A kovász készítés rejtelmei A nagyi Kovászos kenyere F oldalamon is . 
Kommentek
    (A komment nem tartalmazhat linket)
    
 
	
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:





 
		
        
        
        
				
Köszönöm !
Nagyon szép lett Gyula!
Gratulálok!