Béres Gyula vagyok egy amatőr otthon természetes kovásszal sütögető aki a saját családja részére hagyományosan süti a kenyeret és egyéb pékárut ! –A kovászos termékek otthoni készítését sajnos a mai rohanó világgal nem igen lehet össze hangolni! –Ezt gondolják nagyon sokan ! Az elmúlt években meg ismertem ezt a csodálatos anyagot és folyamatosan figyeltem a működését és sikerült el érni hogy semmivel sem tart tovább a kovászos élesztő mentes terméket elkészíteni ha a kovász igényei meg tudjuk teremteni számára ! A legfontosabb a meleg , és nem csak a környezetnek kell melegnek lenni hanem minden egyéb hozzá valónak ! Igyekezzünk minden hozzá valót elő melegíteni legalább 25 C fokra ! –A kovászos termékek sütéséről a Facebook lapon már részletesebben lehet tájékozódni annak akit ez a téma érdekel ! Természetese itt is fogok tudni mindenkinek információt adni erről a témáról! A Faccebok lap neve is A NAGYI KOVÁSZOS kenyere !
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Szeretnék kérni kenyér sütéséhez pontos receptet.
Köszönöm.
Köszönöm Anna !
Köszönöm Eszter !
Gratulàlok és sok sikert kívànok!
Köszönöm ! Adrienn és Lenke !
Gratulálok a bloghoz. Én már rég óta követem a Facebookon is a csoportot és eszméletlenül sokat tanultam. Mostmár nekem is van friss kovászos kenyerem mindennap 🙂
Sok sikert kívánok a bloghoz!!!!
Gratulálok a blogodhoz Gyula!
Sok sikert és jó kovászolást kívánok!