A Nagyi Kovászos Kenyere

Bevezetés !

Nsskk 1

Béres Gyula vagyok egy amatőr otthon természetes kovásszal sütögető aki a saját családja részére hagyományosan süti a kenyeret és egyéb pékárut ! –A kovászos termékek otthoni készítését  sajnos a mai rohanó világgal nem igen lehet össze  hangolni! –Ezt gondolják nagyon sokan ! Az elmúlt években meg ismertem ezt a csodálatos anyagot és folyamatosan figyeltem a működését és sikerült el érni hogy semmivel sem tart tovább a kovászos élesztő mentes terméket elkészíteni ha a kovász igényei meg tudjuk teremteni számára !  A legfontosabb a meleg , és nem csak a környezetnek kell melegnek lenni hanem minden egyéb hozzá valónak  !  Igyekezzünk minden hozzá valót elő melegíteni legalább 25 C fokra ! –A kovászos termékek sütéséről a Facebook lapon már részletesebben lehet tájékozódni annak akit ez a téma érdekel !  Természetese itt is fogok tudni mindenkinek információt adni erről a témáról! A Faccebok lap neve is A NAGYI KOVÁSZOS kenyere !

Nsskk 1

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bartókné Ling Rita says:

    Szeretnék kérni kenyér sütéséhez pontos receptet.
    Köszönöm.

  2. Anna Arlett Czenéné says:

    Gratulàlok és sok sikert kívànok!

  3. Gyula Béres says:

    Köszönöm ! Adrienn és Lenke !

  4. Adrienn Nagy says:

    Gratulálok a bloghoz. Én már rég óta követem a Facebookon is a csoportot és eszméletlenül sokat tanultam. Mostmár nekem is van friss kovászos kenyerem mindennap 🙂
    Sok sikert kívánok a bloghoz!!!!

  5. Sándorné Lantos says:

    Gratulálok a blogodhoz Gyula!
    Sok sikert és jó kovászolást kívánok!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!