A Nagyi Kovászos Kenyere

GYÖKÉR KENYÉR .

Vissza a gyökerekhez . 0,85 l 35 C víz 10 dkg tks rozs 10 dkg fehér tönköly 15 dkg 0 ás liszt 2 dkg sikér/kicsit sok lett / – 25 dkg hűtős kovásszal elő tészta Mikor meg kelt kapott 50 dkg 0 ás lisztet és 50 dkg BL 80 as lisztet és át dagasztás után ki lett véve 25 dkg tészta vekkernek és ment hozzá a 0,5 dl vízben fel oldott 3,5 dkg só és + 10 dkg liszt és alapos dagasztás utána 25 perc pihenés és pihenés után ketté vettem és formáztam és deszkán kelesztettem nylonzsákban . Mikor meg kelt elő melegített kövön sütés .Gyökér kenyér 08 12 -1Gyökér kenyér 08 12 -2

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!